Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πολιτιστικός χώρος σε παλιό κτήριο του ΟΣΕ στο Καλό Νερό.



Σε πολιτιστικό χώρο διαμόρφωσε ο Σύλλογος Απανταχού Καλονεριτών ένα από τα παλιά κτήρια του ΟΣΕ στο Καλό Νερό, το οποίο έχει νοικιάσει από τον Οργανισμό. Πρόκειται για έναν πολιτιστικό χώρο που εγκαινιάζεται αυτό το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ και στον οποίο θα φιλοξενηθεί η έκθεση ιστορικών κειμηλίων του Χρήστου Κατσαμπάνη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
«Ο Σύλλογος των Απανταχού Καλονεριτών με έξοδα των μελών του, αφού ενοικίασε ένα υπέροχο πλην εγκαταλελειμμένο κτήριο του ΟΣΕ στον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλό Νερού και αφού το ανακαίνισε και διαμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρο με σεβασμό στην ιστορία του κτηρίου και το περιβάλλον, προκειμένου να αποτελέσει χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας, με πολλή συγκίνηση υπό την αιγίδα του συλλόγου μας προσκαλεί όλους όσοι κατανοούν την σημασία τέτοιων προσπαθειών στα εγκαίνιά του».
Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με έντεχνο ρεπερτόριο, από το συγκρότημα του συνθέτη Τάσου Γκρους, ενώ στο χώρο της έκθεσης ιστορικών κειμηλίων θα γίνεται προσωπική ξενάγηση από τον ίδιο το συλλέκτη Χρήστο Κατσαμπάνη από τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 18 μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 19 του μήνα.
eleftheriaonline.gr