Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τα βαμπίρ του ΝΑΙ

*προς όλα τα σιδηροδρομικά blogs 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το ΝΑΙ την Κυριακή είναι το σκύψιμο του κεφαλιού στον Σαμαρά ,τον Βενιζέλο,τον Θεοδωράκη.
Είναι η αφεση αμαρτιών στο ΠΑΣΟΚ ,στην ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ.
Είναι ραγιαδισμός και αποδοχή των μνημονίων και της αντικοινωνικής συμπεριφοράς των οπαδων του  <<μαζι τα φαγαμε>> και των σωτήρων της δεξιάς.
Είναι η αμαρτία απέναντι στους νεκρούς που δεν άντεξαν την κρίση που έφεραν τα μνημόμια του μάυρου μετώπου.
Είναι η απώλεια μνήμης στα μαγκάλια της Λάρισας και τους νεκρούς αυτής της τραγωδίας.
Είναι το κλείσιμο των ματιών στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φαί.
Είναι το κλείσιμο των ματιών στην άθλια ελεημοσύνη του μαζί μπορούμε του ΣΚΑΙ και κάθε καναλιού που τρέφονται από το αίμα της κοινωνίας.
Είναι η αποδοχή της στημένης επιχείρησης παραπλάνησης του κατεστημένου ότι η ΕΕ εγγυάται το μέλλον μας και την αναπτυξή μας(όπως την θεωρούν οι ίδιοι)
Πίσω από το ΝΑΙ κρύβονται η εγχώρια ολιγαρχία και οι εγκληματίες οργανά της που θέλουν να σε πείσουν για την εθνική ανάγκη ,το εθνικό συμφέρον όπως αποκαλούν τα δικά τους σχέδια για την δική σου ζωή..
Το ΝΑΙ την Κυριακή αποτελεί λαική ήττα.Δίνει το πράσινο φώς στα βαμπίρ που το υποστηρίζουν ώστε  να ρουφήξουν με μανία και την τελευταία σταγόνα ζωής που μας απέμεινε.
Δίνει σφραγίδα αίματος στο συμβόλαιο με τον διάβολο και τον στρατό του που αποτελειται απο εκβιαστές,ολιγάρχες,αφεντικά,καναλάρχες,τσιράκια,μεγάλους μεσαίους μικρούς συνδικαλιστές,δημοσιογράφους,βουλευτές,καθηγηταριό,αγανακτισμένους-διαμαρτυρόμενουςπολίτες,πολιτευτές,τουιτεράδες,φειςμπουκάδες,καλλιτέχνες,σύμβολα,ελεήμονες ,εκπροσώπους της αγοράς...κλπ κλπ
Την Δευτέρα το ΝΑΙ ισοδυναμεί με δήλωση εξευτελισμού και στο εργατικό κίνημα δεν χωράνε δηλωσίες
 Στην ΓΣΕΕ σίγουρα χωράνε αλλά στους χώρους εργασίας και στην οργανωμένη πάλη που απαιτείται πάντα αποτελούν τα όργανα των αφεντικών και δεν έχουν καμιά θέση αναμεσά μας.
Το ΝΑΙ αποτελεί την ταφόπλακα για τον σιδηρόδρομο και την επιβράβευση των αποφάσεων που έφεραν το κλείσιμο του δικτύου στην Πελοπόννησο,τις απολύσεις,τις μετατάξεις την υποχρηματοδότηση ,τα ατυχήματα,τα ακριβά εισιτήρια,την υπερίσχυση των εμπορικών κατά των επιβατικών ,τα μισά δρομολόγια.Είναι σαν να γυρνάμε την πλάτη μας σε όλους τους αγώνες μας κατά της νεοφιλελευθερης λαιλαπας και των μονοπωλίων.Είναι σαν να γυρνάμε την πλάτη μας στους συναδέλφους μας που αγωνιούν για να επιστρέψουν από τις διάφορες υπηρεσίες που τους ξαπόστειλε η άθλια συμμορία των μνημονίων .
Το ΝΑΙ δεν αποτελεί επιλογή για τον σιδηροδρομικό  και την οικογενειά του.
Κανείς σιδηροδρομικός να μην παρασυρθεί στο ΝΑΙ από την ομοβροντία φόβου και απειλών των ΜΜΕ

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.....ΔΕΞΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Κλίτσας Γεώργιος
Μηχανοδηγός ΜΑΙ
Εκλεγμένος στο ΣΤΑ με την ΑΣΚΕ