Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Οι υπνοβάτες ξαναχτυπούν

Είναι άκρως ενδιαφέρουσα από  ψυχιατρικής πλευράς ίσως η περίπτωση της μανίας με την οποία χτυπούν η ηγεσία της ΠΕΠΕ και ο πρόεδρος του σωματείου την ΑΣΚΕ και τον εκπροσωπό της.
Ακόμα και ο χοντροκομμένος τρόπος ο οποίος χρησιμοποιούν φανερώνει τον πανικό τους αλλά και οτι πλέον το ''στεκι'' εβαλε καθρέπτη στο γραφείο του  οταν συντάσει τα λιβελογραφήγματα για να τα υπαγορεύει το ίδιο στον ευατό του... δηλαδή ο πρόεδρος.Ενα από τα κείμενα που είδαν πάλι το φως αναφέρει και πάλι χίλια ψέμματα σε τόνο παράκρουσης.Πριν είχαμε τους ανώνυμους σχολιαστές που.... ολοι ξερουμε ποιοι είναι.Τώρα έχουμε απευθείας  <<υπνοβατικές>> βολές.


Απλά μόνο να θυμίσουμε μερικά ευφάνταστα σενάρια τα οποία η διαχειριστική ομάδα έχει εκπονήσει όπως το αμίμητο ''Ο νεοκομμουνιστής όμως,απο το πρωί βρίζει χυδαία όποιον βρίσκει μπροστά του στο ΜΑΙ''  .Οταν αναρτήθηκε το σχόλιο διένυα  την τρίτη εβδομάδα που έλειπα από το ΜΑΙ.!!
Είναι απορίας άξιο να  λένε οτι αρνήθηκα τον διάλογο στην συνέλευση στο ΜΑΙ η οποία είχε διάρκεια 40!! λεπτά ναι καλά διαβάσατε..Και είχε θέμα ενημέρωση για την σσε και τελικά έγινε συζήτηση για τις άδειες και μάλιστα  έφυγα τελευταίος από το χώρο!!!
Καταλαβαίνουν όλοι πλέον τι συμβαίνει.Οσο για τα ονόματα των μηχανοδηγών αλλά και των βοηθών που ενοχλήθηκαν για να αποδεχθούν την επικουρία θα τα πούμε ενα ενα στην συνέλευση για να καταγραφει στα πρακτικά της.

υγ .κοιμηθείτε λίγο θα πάθουν τίποτα τα μάτια σας

Κλίτσας Γεώργιος