Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση ΑΣΚΕ για το δημοψήφισμα


Α.Σ.Κ.Ε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι ,
στις 5 Ιουλίου 2015  ημέρα Κυριακή καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα δημοψήφισμα το οποίο στην ουσία δίνει μόνο μία επιλογή .
Την επιλογή με ποιό σχοινί θα κρεμαστούμε. Με το σχοινί του ΝΑΙ ή με το σκοινί του ΌΧΙ.
Δυστυχώς από το ερώτημα προς τον λαό απουσιάζει το ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια.Απουσιαζει το ΟΧΙ στον ευρωμονόδρομο των μνημονίων που καταστρέφει την ζωή μας.Απουσιάζει η επιλογή για την ουσιαστική ρήξη.
Όλα όσα συνέβησαν στον σιδηρόδρομο και στους εργαζόμενους σε αυτόν είναι αποτέλεσμα συνειδητής επιλογής των κομμάτων που στηρίζουν τον φιλοευρωπαισμό και την υποδούλωση στα ξένα και εγχώρια μονοπώλια.

Στο άκουσμα και μόνο του δημοψηφίσματος ξεκίνησε η εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού από τα κέντρα της διαπλοκής με όπλο τα ΜΜΕ κάθε μορφής.

Συνάδελφοι ,

Σηκώνουμε κεφάλι στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, μπροστά στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο φόβος, η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζουν.
Αρκετά ματώσαμε. Αρκετά πληρώσαμε. Δεν δεχόμαστε νέα αντιλαϊκά μέτρα, νέα μνημόνια, νέα δεινά, νέα βάσανα όπως και να τα παρουσιάσουν, όπως και να τα βαφτίσουν.
 
Το ΝΑΙ την Κυριακή δεν είναι καν στη σκέψη μας.

Κανένας μηχανοδηγός δεν πρέπει να παρασυρθεί στο ΝΑΙ

Η στάση μας και επιθυμία μας είναι ένα τεράστιο
ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια αριστερά ή δεξιά.

ΡΗΞΗ και ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από την Ε.Ε.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ