Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κύριοι στο αριστερό κάθισμα της ΔΗ υπάρχει συνάδελφος βοηθός μηχανοδηγού..


ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ
Μια μικρή υπενθύμιση σε όσους έχουν ξεχάσει ή κάνουν πως ξέχασαν οτι αριστερά υπάρχει συνάδελφος εργαζόμενος ως βοηθός μηχανοδηγού.
Προεκλογικά έσκιζαν τα ιματιά τους για τους συγκεκριμένους (για οτιδήποτε θα τους ήταν χρήσμο στα σχεδιά τους) ενώ κατακεραύνωναν με αυστηρό τόνο συνδικαλιστές που δεν έπαιρναν τηλέφωνο το σύνολο του προσωπικού έλξης σε περιπτώσεις συμβάντων.

Να όμως που τα πράγματα ήρθαν.. αλλιώς και οι κατήγοροι γρήγορα ξέχασαν την ρητορική τους και σε μια πρωτοφανή επίδειξη μικροπρέπειας και ρεβανσισμού πήραν τηλέφωνο  (στο συμβάν του 884) μόνο τον μηχανοδηγό ....τον βοηθό << τον ξέχασαν>> Μάλλον επειδή .....ψηφίζει λάθος...
Τα πρώτα δείγματα γραφής  δεν τα  βλέπουμε και πολύ θετικά  καθώς επαναλαμβάνονται οι παλιές αντιδημοκρατικές συνήθειες του παρελθόντος....
Στο δικαστήριο για την αγωγή που έκαναν οι συνάδελφοι της Πάτρας και αφορούσε το θέμα των μετακινήσεων και των διανυκτερεύσεων φρόντισαν να μην ενημερώσουν κανέναν για να προλάβει να παραστεί η συνηθισμένη ομάδα για τους γνωστούς ψηφοθηρικούς λόγους..Ξέχασαν που πρόσφατα έβριζαν θεούς και δαίμονες για μη ενημέρωση των παρατάξεων  και των μελών του ΔΣ για διάφορα θέματα.
Ενώ διατύπωσαν προκλητική άποψη να μην πηγαίνουν όλα τα μέλη του ΔΣ στις συναντήσεις με τις διοικήσεις ή στα υπουργεία...αλλά μόνο συγκεκριμένα άτομα..
Τυχαίο;
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ