Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δυσπεψίες....

Οι εκλογές στο ταμείο νομικής υποστήριξης εγιναν κάτω από 《περίεργες 》συνθήκες χωρίς δικαστική αντιπρόσωπο!! και με διαδικασία καταμέτρησης και σταυροδοσίας που σηκώνει πολύ κριτική.
Το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο και μέσα από αυτό με το πέρας της καταμέτρησης υπάρχει μια σειρά κατάταξης για όσους  εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο νέο ΔΣ .

Οι εκλεγμένοι πλέον στο νέο ΔΣ  μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες εξέλεξαν ποιον θέλουν για πρόεδρο,γ.γραμματέα ή ακόμα ποιον ΔΕΝ θέλουν για πρόεδρο.
Αντί να γίνει αποδεκτή η δημοκρατική διαδικασία  και το αποτελεσμά της  της ασκείται κριτική γιατί δεν μπήκε πρόεδρος 《ο ανθρωπός τους》καθώς αντιλαμβάνονται τις καρέκλες ως κτήσεις και την διαδικασία ως βασιλική διαδοχή..
Μάλλον καταλάβανε λάθος και φάνηκε ολοκάθαρα ότι τα μέλη του ταμείου νομικής υποστήριξης δεν δεσμεύονται από τις προεκλογικές δεσμεύσεις τρίτων ή την διαπλοκή τους ή το γνωστό τάξιμο και πάρε δώσε...αλλά έχουν κριτήριο τον αξιότερο και αυτόν που πιστεύουν ότι θα φέρει αποτέλεσμα στην θητεία του.
Ο οπορτουνισμός και η επιστολογραφία δεν είναι  κριτήρια για τον κόσμο..Για τους δουλοπρεπείς και τους διαπλεκόμενους ίσως να αποτελούν αφετηρία σκέψης και στάσης ζωής.
Και τέλος μάθαμε οτι το κλίμα  βάρυνε και χειμώνας βαρύς πλάκωσε στην Β.Ελλάδα με τα πουλήματα που επεσαν μετεκλογικά.Δυστυχώς για μερικούς πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας όταν τους είχαμε προειδοποιήσει ότι θα τους φάνε στην στροφή..Η αδηφαγία και η εξουσιομανία έδειξε ήδη τα δόντια της..
Περαστικά σας
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ