Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Χρήστος ο ακούραστος μηχανοδηγός και το ευχαριστήριο μηνυμά του

Ο Χρήστος Γαιτανίδης είναι ..δρομέας ακούραστος και αλύγιστος..Είναι  όμως και μηχανοδηγός στην έδρα της Θεσ/κης .Τον επόμενο χρόνο θα είναι συνταξιούχος και θα μας λείψει πολύ.Αν έχουμε κάτι διδαχθεί από αυτόν (εκτός από τα της εργασίας μας) είναι ότι δεν υπάρχουν όρια όταν υπάρχει θέληση.



Η συμμετοχή του σε αγώνες δρόμου αλλά  και  σε ορεινές διαδρομές.. άπειρες

Τώρα είναι η ώρα της νέας του συμμετοχής σε διαδρομή 82 χλμ. στην οροσειρά της Ροδόπης - RODOPI CHALLENGE 50M (82 χλμ). Σάββατο 25-4-2015 ώρα εκκίνησης 6:00 π.μ από το Δασικό Χωριό Ερύμανθος-Πρασινάδα-Ζαρκαδιά-Πρασινάδα-Δασικό Χωριό Ερύμανθος.

Η Π.Ε.Π.Ε για την προσπαθειά του και την αλύγιστη θελησή του τον τίμησε με το να γίνει χορηγός του και να συμβάλει οικονομικά στην προσπαθειά του με την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.
Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Γαιτανίδη προς την ΠΕΠΕ  και όλους τους συναδέλφους μηχανοδηγούς για την χορηγία και την υποστήριξη

Ευχαριστώ το Δ.Σ της Π.Ε.Π.Ε (Σωματείο Μηχανοδηγών) τον Πρόεδρο Τουρλή Βασίλειο, τον Γραμματέα Συρόπουλο Σπύρο για την χορηγία, και τους Συναδέλφους Μηχανοδηγούς για την ηθική υποστήριξη στους δρομικούς αγώνες, που μου δίνουνε δύναμη για την συνέχιση, εκπροσωπώντας τον Κλάδο Μηχανοδηγών και Σιδηροδρομικών.