Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το δίκτυο Πελοποννήσου παραμένει κλειστό.Κάποιοι συνεχίζουν την κοροιδία σε βάρος μας

Στην φωτογραφία που βλέπετε είναι το παρελθόν του σιδηροδρόμου που βίαια έκλεισαν οι "εξυγιαντές" και συνεχίζει και σήμερα να παραμένει κλειστό.
Γιατί κύριοι της συγκυβέρνησης;
Με το πρόσχημα του μνημονίου αλλά χρησιμοποιώντας το και σαν εργαλείο απαλλάχθηκαν από τον ''ενοχλητικό''  μετρικό σιδηρόδρομο  στην Πελοπόννησο.


Οι υπηρετούντες σε αυτόν απολύθηκαν ,μετατάχθηκαν,ξεσπιτώθηκαν.
Οι επιβάτες του σιδηροδρόμου στράφηκαν σε άλλα μέσα για την μετακινησή τους.Αυτοκίνητα ή με το ΚΤΕΛ.
Τι και αν διαμαρτύρονταν για το κλεισιμό του;
Τι και αν φορείς κατέθεταν προτάσεις για την επαναλειτουργία του;
Προεκλογικά σημερινοί βουλευτές της συγκυβέρνησης έδιναν υποσχέσεις για τον σιδηρόδρομο που θα αναγεννηθεί μετεκλογικά από την κυβέρνηση τους.Ετοίμαζαν κορδέλες για τα εγκαίνια και οι βαστάζοι τους στον όμιλο έταζαν ...μεταθέσεις!!!
Ναι το είδαμε και αυτό..!!!
Πατώντας πάνω στον πόνο συναδέλφων που ξεσπιτώθηκαν από όλη την Πελοπόννησο, τους προσέγγισαν για τις διάφορες σωματειακές έκλογες, και τους έταξαν ότι τώρα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στην Καλαμάτα,την Τρίπολη,τον Πύργο,την Πάτρα κλπ.
Το δίκτυο όμως μέχρι και αυτή την στιγμή  παραμένει κλειστό..
Ενώ το άλλο ΔΙΚΤΥΟ, αυτό των  υποστηρικτών  του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ, περιορίζεται πλέον σε χλιαρές ανακοινώσεις -διαπιστώσεις των μνημονιακών νόμων που διέλυσαν τον σιδηρόδρομο χωρίς καμία αναφορά πλέον εναντίον της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής που συνεχίζει να έχει σε ισχύ τους εφαρμοστικούς νόμους που μας υπενθυμίζει το ΔΙΚΤΥΟ στις ανακοινώσεις του.
Δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...
Στον αντίποδα πλέον έχουμε δραστηριοποίηση για το ξεπούλημα του σιδηρόδρόμου που προσπαθούν να το πασάρουν στους εργαζόμενους ως αναγκαία,μη αποφευκτέα,κατάληξη που θα διατηρεί τον δημόσιο χαρακτήρα του λόγω πλειοψηφικού πακέτου δημοσίου!!Επιτέλους που τα πουλάνε αυτά οι κυβερνητικοί παπαγάλοι;

Ούτε λέξη για την άρνηση Κατρούγκαλου για την επαναφορά των μεταταγμένων- απολυμένων-διαθέσιμων από τον όμιλο.

Ούτε λέξη για την συνέχιση της ιδιωτικοποίησης,ΤΑΙΠΕΔ κλπ

Ούτε λέξη για το ενιαίο μισθολόγιο.

Ούτε λέξη για την  συνέχιση της απαγόρευσης των προσλήψεων

Ούτε λέξη για την μη καταβολή των ΥΓΟΣ

Ούτε λέξη για όλα τα καυτά θέματα παρά μόνο ένα θα δούμε..ή μην μιλάτε...
Και θα μλάμε κύριοι και θα πιέζουμε και θα αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε αντικοινωνική,αντισιδηροδρομική ,εθελόδουλη και φιλοκαπιταλιστική πολιτική που θέλει τον σιδηρόδρομο μισό ή κλειστό ή ιδιωτικό και τους εργαζόμενους σε αυτόν πιόνια ή ψηφαλάκια

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ