Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Eνώ οι λαοί επαναστατούν η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δυνάστες

*1,4 δις ευρώ στοίχισαν τα γραφεία της Ε.Κ.Τ.Και έρχεται  ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα όπως  πριν η παρέα των προηγούμενων δοσίλογων να διαπραγματευτεί το σχοινί που θα μας κρεμάσουν.Ούτε τα 200 εκ ευρώ του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική δεν δέχονται οι ''εταίροι''...
ΞΥΠΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
Συγκρούσεις με την αστυνομία και εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στην Φρανκφούρτη την ώρα που εγκαινιάζονται στην πόλη τα νέα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Με σύνθημα «οι άνθρωποι πάνω από τις τράπεζες», οι ακτιβιστές έχουν ξεκινήσει τις διαδηλώσεις τους από το πρωί, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου πορεία στο κέντρο της πόλης

Μέχρι στιγμής έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ύστερα από ρίψη πετρών μπροστά από το Opera House, ενώ έχουν καεί και τρία περιπολικά. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το κτίριο της ΕΚΤ.
Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να φτάσουν στην Φρανκφούρτη και να διαδηλώσουν κατά της πολιτικής της λιτότητας στην Ευρώπη.
«Βασικός λόγος της κινητοποίησης είναι ότι η ΕΚΤ είναι μέρος της τρόικας και η τρόικα είναι υπεύθυνη για τις πολιτικές λιτότητας που έσπρωξαν τόσους πολλούς στη φτώχεια», δηλώνει ο Ούλριχ Βίλκεν, εκ των διοργανωτών της διαδήλωσης.