Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Με αφορμή τις δηλώσεις Λαφαζάνη για ΟΣΕ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ..όπως λέμε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!
Η περίπτωση του Λαφαζάνη είναι μπορούμε να πούμε μια πανομοιότυπη περίπτωση με την πασοκική περίπτωση Παναγιωτακόπουλου ...αλά ''αριστερά''.Ο Παναγιωτακόπουλος διαχρονικά  ήταν κοντά σε όλες τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ  και είχε φυλάξει για τον ευατό του τον ρόλο της πασοκικής συνείδησης(αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) .Όταν τα πράγματα άρχιζαν να ξεφεύγουν παντοτε έκανε παρεμβάσεις υπέρ της παπανδρεικής νομιμοφροσύνης  και κατά της εκσυγχρονιστικής λεπίδας και της νεοφιλελεύθερης πανώλης που υποτίθεται οτι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία σχέση.

Ακόμα και η Αριστερή Πρωτοβουλία του σαν τάση μέσα στο ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει κοινή δράση με την Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.Δηλαδή ανούσια  αντιπολιτευτικά τσιτάτα εντός των τειχών του κόμματος  ,καμιά αντίθεση με την ηγεσία για ..τα μάτια του κόσμου  αλλά και ρόλο γέφυρα με τον κόσμο που ακόμα πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικό κόμμα  της αριστεράς.
Μια συγκολλητική ουσία δηλαδή   των φυγόκεντρων τάσεων που παρουσιάζονται εντός των τειχών της Κουμουνδούρου με τις μεταλλάξεις της ηγεσίας σε νεομνημονιακούς μεταρυθμιστές.Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος θέλει να φαίνεται ότι ακολουθεί κατά την αποψή του  την ορθόδοξη εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ  που παρουσιάστηκε  στην ΔΕΘ που  όμως είδαμε ότι  το κομμα του το εκανε... σουρωτήρι μετεκλογικά.
Ο ίδιος ο κύριος Λαφαζάνης προεκλογικά και εντελώς   ξεδιάντροπα διαφήμιζε  υποτιθέμενη  συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ αλλά και επαναλάμβανε ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ψήφος ανοχής από το ΚΚΕ!!!!  στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ..
Αλήθεια πως είναι δυνατόν να υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με αυτούς που διαχρονικά κινούνται πονηρά και ως  γνήσιοι εκφραστές του «επιστημονικού οπορτουνισμού»;
Ας δούμε όμως  τι λέει ο ίδιος  γραμματέας του ΚΚΕ  κος Κουτσούμπας σε συνεντευξή του στην Ελευθεροτυπία  για τον Λαφαζάνη και την αριστερή πλατφόρμα του:

Σε συνέντευξη του στη  «Ελευθεροτυπία», ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρεται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη τον οποίο «ειδικά αυτόν» αλλά και τους γύρω του,
ο Χαρίλαος Φλωράκης αποκαλούσε εκφραστές του «επιστημονικού οπορτουνισμού» και μάλιστα το 1991 τον «πέταξε με τις κλωτσιές έξω από το ΚΚΕ».

ΕΡΩΤΗΣΗ:Ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αριστερή Πλατφόρμα» υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ένα πρόσωπο κοντά στον Χαρίλαο Φλωράκη, προέρχεται από το ΚΚΕ και συνεχίζει να ζητά τη δική σας συμμετοχή σε ένα ευρύτερο μέτωπο των αριστερών δυνάμεων. Συγκαταλέγεται και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε αυτό το οποίο αποκαλείτε «διαχειριστές του αστικού συστήματος»;

Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ:Ο Χαρίλαος συνήθιζε να λέει «τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Δεν θα αποφύγω τον πειρασμό να σας θυμίσω ότι ο Λαφαζάνης ήταν τόσο κοντά στον Χαρίλαο Φλωράκη, ώστε ο Χαρίλαος να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το ΚΚΕ το 1991 -πριν δηλαδή από 23 χρόνια- στολίζοντάς τον μάλιστα με τέτοιο τρόπο που μόνο ο καπετάνιος ήξερε. Πολύ καλύτερα τα ξέρουμε και όσοι συμμετείχαμε στις συνεδριάσεις της ΚΕ με τον Χαρίλαο -και πριν το 1991 και μετά για πάνω από 15 χρόνια- όσο ζούσε ο Χαρίλαος. Και αφού το αναφέρατε αυτό να σας πω ότι αποκαλούσε, ειδικά αυτόν, αλλά και τους γύρω από αυτόν και τις απόψεις τους, ως εκφραστές του «επιστημονικού οπορτουνισμού». Σε αυτή την πορεία συνεχίζουν, ως επιστήμονες οπορτουνιστές. Και ξέρετε ο οπορτουνισμός πάει μαζί με τον καιροσκοπισμό, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Άλλωστε το «χούι» δεν κόβεται…

Ετσι λοιπόν με αφορμή τις δηλώσεις Λαφαζάνη για το τέλος των ιδιωτικοποιήσεων και ειδικότερα ,για τον ΟΣΕ που μας αφορά, θέλουμε  να πούμε στους σιδηροδρομικούς ότι όσοι πιστεύουν τις δηλώσεις  του  ειναι σαν να πιστεύουν αυτά  που ελεγε ο Παναγιωτακοπουλος για το ΠΑΣΟΚ..δηλαδή ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..

Σιδηροδρομικοί σας προειδοποιούμε για τις κατηγορίες των υπερασπιστών του εντός ομίλου
 
α)Αυτοι που καταπίνουν αμάσητα όσα λέει  ειναι οι ίδιοι που το 2010 μας ελεγαν οτι ο ΓΑΠ σωζει την Ελλαδα και όσοι αντιδρούμε είμαστε απαράδεκτοι .Κατόπιν   ήρθε μια μέρα  όπου εντελώς  ξαφνικά βλεπουμε τα ίδια άτομα να μετακινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ  και να μας κανουν σήμερα μάθημα ''λαφαζανισμου''..
β)Αυτοί που ξέρουν οτι ο Λαφαζάνης λέει αερολογίες  είναι οι ίδιοι που από  το 2010 εως και σημερα υπερασπίζονται τα ψέματα που θέλει να κρύψει ο Λαφαζανης...κοινώς ειναι οι μισθοφόροι και η κερκόπορτα σε κάθε αντίδραση μας.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ