Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ξεπούλημα του σιδηροδρόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Σπίρτζη

Η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού υποδομών κου Σπίρτζη είπε πολλά για τις διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών  συνεταίρων του  για τον σιδηρόδρομο και το μέλλον του.Καλούμε την ΠΟΣ να πάρει θέση και να ξεκινήσουν οι διεργασίες για κινητοποιήσεις.
 


Αντί για το ξεκάθαρο ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου τι μας είπε ο υπουργός;


Πρώτα από όλα μας ξεκαθάρισε οτι η ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου δεν σταματά καθώς εξαρτάται από την ερμηνεία που δίνουμε στον όρο ιδιωτικοποίηση!!
Υπάρχει και άλλη ερμηνεία εκτός από την προφανή;
Εκτός αν θεωρεί την τουλάχιστον γελοία,προδοτική και προκλητική ερμηνεία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις από τηλεοράσεως (STAR)  σύμφωνα με την οποία όταν η κρατική περιουσία αγοράζεται από μια κρατική εταιρεία άλλης χώρας αυτό δεν είναι ιδιωτικοποίηση αλλά αλλαγή κρατικής ιδιοκτησίας!!!

Αντί για το ξεκάθαρο ΝΑΙ στον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο τι μας είπε ο υπουργός;
Απλά εφάρμοσε τον κοινωνικό αυτοματισμό όπως τόσο καιρό εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Κινδυνολόγησε για την πιθανότητα ενοποίησης του ΟΣΕ κάτω από ένα φορέα και ειδικά δημόσιο καθώς αυτό είναι αντίθετο με τις επιταγές της Ε.Ε και  μίλησε για κίνδυνο επιστροφής 3,5δις από παράνομες!! επιδοτήσεις στον σιδηρόδρομο με άμμεσο πρόβλημα στο προυπολογισμό της χώρας.Από κάπου θα κοπούν τα χρήματα αυτά για να επιστραφούν στην λυκοσυμμορία της ΕΕ.

        Για άλλη μια φορά δείχνουν ποιοι είναι οι ψευδοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ
Πλήρης υποταγή στις διαταγές στης Ε.Ε με την οποία υποτίθεται θα έφταναν και σε ρήξη!!
Πλήρης ανατροπή των προεκλογικών δεσμεύσεων για σταμάτημα ιδιωτικοποιήσεων και ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο.
Πλήρης μεταστροφή στην κινδυνολογία,την επένδυση στον φόβο,στην προπαγάνδα και τον κοινωνικό αυτοματισμό.
Για το εσωτερικό του ομίλου ΟΣΕ τι να πεί κανείς;
Αυτοί που προεκλογικά εργάστηκαν πονηρά και μεθοδικά για να κοροιδέψουν τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ και να τους κάνουν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής,προπαγάνδας και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Είναι αστεία εως γελοία η  στάση τους. Ενώ στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ να διατηρούν αντιπολιτευτική ρητορική .Ενώ ειναι στην κυβέρνηση  να παριστάνουν την αντιπολίτευση.
Γιατί άραγε;
Μα πολύ απλά αφού κορόιδεψαν τον κόσμο στις εθνικές εκλογές ,με την επαναστατική γυμναστική και τις ψευτοκορώνες τους ,τώρα θέλουν να επιβιώσουν μέσα από τις σωματειακές εκλογές και να εξασφαλίσουν πόστα για τον ευατούλη τους αλλά και για το κόμμα. Έτσι θα μπορέσουν να στρώσουν τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης με τις λιγότερες αντιδράσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι προτάσεις μεγαλοσυνδικαλιστή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ 
προς την διοίκηση του ΟΣΕ ,με τις οποίες σε ένα κρεσέντο εργοδοτικού συνδικαλισμού πρότεινε την κάλυψη των κενών θέσεων μέσω voucher!!!
Στις εκλογές των σωματείων σε όλο τον όμιλο απομονώστε αυτούς που θέλουν να φέρουν την ιδιωτικοποίηση από την πίσω πόρτα.
Απομονώστε τους μνημονιακούς λύκους που κρύφτηκαν πίσω από αριστερές επικεφαλίδες,ανίερες συμμαχίες,αντιπολιτευτικές ρητορικές αλλά στην ουσία είναι οι λακέδες των κάθε λογής Σπίρτζηδων!!
Ο σιδηρόδρομος θα παραμείνει δημόσιος με οποιοδήποτε κόστος.
Οι εργαζόμενοι  θα εργάζονται σε αυτόν τον σιδηρόδρομο με ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ