Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Aνακοίνωση από την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΕΙΔΟΥΧΩΝ




                      ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΕΙΔΟΥΧΩΝ


Συνάδελφοι,

Στις 30 Μαρτίου ξεκινάει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας, στο Σωματείο μας. Οι εκλογές αυτές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο με πολλές ιδιαιτερότητες, σε ένα πολλά υποσχόμενο πολιτικό περιβάλλον, αλλά και με κοινή διαπίστωση ότι τα προβλήματα είναι εδώ και παραμένουν οξυμένα. Η απειλή της ιδιωτικοποίησης του σιδηρόδρομου εξακολουθεί να υφίσταται μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν, με την άσκηση των μνημονιακών πολιτικών στον σιδηρόδρομο και γενικότερα στη χώρα των προηγούμενων κυβερνήσεων.



Η γεωγραφική διαστρωμάτωση των μελών μας, μας δίνει το δικαίωμα να ισχυριστούμε ότι η καρδιά του σιδηρόδρομου είναι το Σωματείο μας. Ο ισχυρός συνδετικός κρίκος που ενώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά την υποδομή με την κυκλοφορία. Γι αυτό η ευθύνη όποιων εκλεγούν μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία θα είναι μεγάλη. Τα προβλήματα είναι πολλά όχι μόνο για τον σιδηρόδρομο και είναι γνωστά, αλλά και όσα προέρχονται από την ιδιαιτερότητα του κλάδου μας. Χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα.

Μέχρι τώρα η στάση του Σωματείου μας ήταν να θέτει έξω από τη δράση της τις κομματικές σκοπιμότητες. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Οι κομματικές ταυτότητες θα πρέπει να μείνουν μακριά. Διότι δεν λύνουν προβλήματα αλλά δημιουργούν. Όλοι έχουμε το δικαίωμα της πολιτικής έκφρασης αλλά στο Σωματείο θα μιλάμε για τα προβλήματα του σιδηρόδρομου και του κλάδου. Και θα αντιστεκόμαστε στις πολιτικές εκείνες που δημιουργούν τα προβλήματα από όπου κι αν προέρχονται.

Συνάδελφοι,

Μόνη η ενότητα όλων των μελών θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Η δύναμη του Σωματείου είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Σ αυτούς απευθυνόμαστε για να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δυνατά να αγωνιστούμε δυνατά για ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ και να διεκδικήσουμε όσα αναλογούν και όσα αξίζουν για τον κλάδο των Ελιγμών. Η μαζικότητα συνάδελφοι επιτυγχάνεται με τη συμμετοχή και την ενότητα. Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στις εκλογικές διαδικασίες του Σωματείου μας στις 30-31 Μαρτίου και 1 Απριλίου και να επιλέξετε εσείς αυτούς που θα σας εκπροσωπήσουν. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς οι υποψήφιοι με το συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΕΙΔΟΥΧΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΙΣΕΡΗΣ Γ. ΠΕΤΡΟΣ

ΔΗΜΟΥΛΑΣ Σ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΟΥΦΕΚΑΣ Α. ΑΝΔΡΕΑΣ

ΖΑΒΒΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΛΤΑΒΕΡΙΔΗΣ Γ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΥΓΚΟΛΙΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΧΑΡΗΣ)

ΜΠΑΝΤΕΛΗΣ Μ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΓΛΑΣ Α. ΕΥΘΥΜΙΟΣ(ΘΕΜΗΣ)

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΚΗΣ Μ. ΜΙΧΑΗΛ

ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Χ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΤΕΦΑΔΟΥΡΟΣ Α. ΜΗΧΑΗΛ

ΤΑΓΚΑΛΟΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΑΛΟΥΤΣΑΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΧΑΝΤΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ