Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Εθελοντές καθαρίζουν τις γραμμές του ΟΣΕ


Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιήσει το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 30-11-2014 καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στο χώρο εντός των Σιδηροδρομικών γραμμών στα Νταμάρια από την αερογέφυρα μέχρι το τέρμα Βοιωτίας στο κανάλι. Θα συμμετέχουν και αρμόδιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ για αποφυγή κάθε ατυχήματος.
Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «στην προσπάθεια μας αυτή, καλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη και συμμετάσχει μαζί μας εθελοντικά καθώς και κάθε συλλογικότητα της Νέας Σμύρνης όπως οι γονείς και κηδεμόνες των σχολείων μέσω των συλλόγων τους, ποδοσφαιρικά σωματεία της συνοικίας κ.α. Επίσης καλούμε και εργαζόμενους του ΣΕ που θα ήθελαν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας.
Ιδιαίτερα όμως ζητάμε τη συμμετοχή των κατοίκων ROMA όπου στην περιοχή τους θα γίνει ο εθελοντικός καθαρισμός.
Θέλουμε να έχουμε μια Λάρισα ομορφότερη. Μια Λάρισα πιο καθαρή.
Η δράση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και χώρος εκκίνησης θα είναι η αερογέφυρα στο τέρμα της οδού Πλάτωνος. Ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων.
Από την πλευρά του Συμβουλίου της 3ης Δημοτικής κοινότητας θα ακολουθήσουν και άλλες δραστηριότητες και σε άλλες συνοικίες». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Εφη Κιβρακίδου – Μαργαρίτη, μέλος Συμβουλίου 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας και πρόεδρο της Επιτροπής Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Τηλέφωνο 6973 833476
"Ελευθερία" Λαρισας
sidirodromika nea