Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ασημακοπούλου: Ίσως βιαστήκαμε να πούμε για έξοδο από το μνημόνιο

*Αρχισαν να τα <<μασάνε>> αυτοί που προπαγάνδιζαν έξοδο από το μνημόνιο και την εκτόξευση της οικονομίας.Στο ίδιο μήκος κύματος και η αξιωματική αντιπολίτευση με τις δηλώσεις Μητρόπουλου για συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών από τον Σύριζα






Της Μαρίνας Μάνη

Νέα επεισόδια προστίθενται στο σήριαλ που αφορά στις σχέσεις Μαξίμου και Χ.Τρικούπη για την έκβαση της αξιολόγησης, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δέχεται βέλη εκ των έσω για τη βιασύνη της να επικοινωνήσει «το τέλος των μνημονίων».


Συγκεκριμένα κριτική... στην κυβέρνηση για τη σπουδή της να διακηρύξει την έξοδο από το μνημόνιο, άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ ́είχα πρώτα», είπε (parapolitika fm) με την επισήμανση ότι δεν υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Από το Μαξίμου απέφυγε να σχολιάσει την δήλωση της κ.Ασημακοπούλου.

Αργότερα η κ. Ασημακοπούλου πάντως έκανε λόγο για παραποίηση των δηλώσεών της από τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι η δήλωσή της ήταν: “Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο”.

Γεωργιάδης: Όποιος δεν ψηφίσει φέρει ιστορική ευθύνη

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, παραμένοντας στη γραμμή της κριτικής στο ΠΑΣΟΚ για την άρνησή του να δεχθεί επώδυνες αλλαγές (στο ασφαλιστικό και στο εργασιακό), το κάλεσε σήμερα να αναλάβει την ιστορική ευθύνη να ρίξει την κυβέρνηση.

«Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν θα ψηφίσει αλλαγές στα εργασιακά και στο συνδικαλιστικό νόμο, που έστειλε η κυβέρνηση στην τρόικα. Όταν επιτέλους και εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει, η κυβέρνηση καταλήξει σε συμφωνία με την τρόικα, επειδή είναι δύο κόμματα η κυβέρνηση, θα φέρει ένα νομοσχέδιο στη Βουλή προς ψήφιση. Όποιος επιλέξει να μην το ψηφίσει, θα πάρει την ιστορική ευθύνη. Διότι είπα ότι όλοι μας θα ψηφίσουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν. Δεν ήταν υποχρεωτικά προς το ΠΑΣΟΚ αυτό, προς όλους μας ήταν», δήλωσε (vima fm).